Jump to content

VincentL

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About VincentL

  • Rank
    ISF Newbie
  1. VincentL

    Successful img burn only at low speeds

    It would be perfect ! Warm thanks for your answer, I am waiting for 1.2.0.0
  2. VincentL

    Successful img burn only at low speeds

    After 5 perfect writing+verifying (!) I got 2 errors when verifying Sample error log: I saved every log and what is shown is errors are always Offset: 159 Device: 0xAE Image File: 0x2E, do you have some idea ? In 1.2.0.0, could it be possible not to stop verifying when a comparison error occurs ? Thank you. Hello all, LIGHTNING UK!, did you read this message ? I tried with Ahead Nero, 1 bit is always "changed". I want to be able to continue burning with ImgBurn but I want to know if verify operation detects only 1 bit difference (assume burn OK) or more (burn KO)
  3. VincentL

    Successful img burn only at low speeds

    After 5 perfect writing+verifying (!) I got 2 errors when verifying Sample error log: I saved every log and what is shown is errors are always Offset: 159 Device: 0xAE Image File: 0x2E, do you have some idea ? In 1.2.0.0, could it be possible not to stop verifying when a comparison error occurs ? Thank you.
  4. VincentL

    Successful img burn only at low speeds

    Well, in reality, after a few burns, the problem occurs again I would say 2 time out of 3... I do not know why this happens. I will put a fresh Windows installation again on my system and see... Logs are now always this format : And when those DVD are read on TV or somewhere else, all the contents are OK (I mean no break or something strange while playing)
  5. VincentL

    Successful img burn only at low speeds

    All burns seems to be OK now... I must apologize ! Thank you again !
  6. VincentL

    Successful img burn only at low speeds

    Hello again I did a fresh install and changed IDE cables, 1.1.0.0 worked fine two times I will do more burnings on monday, and try to switch to Microsoft's CDImage to create my ISO files which seems to be more reliable One more time, thank you !
  7. VincentL

    Successful img burn only at low speeds

    Just want to add the fact that maybe - as degas said in his post - I will decide to go with a clean Windows installation, and if it does not work then, I assume it has to be either a hardware or a firmware problem. See you soon
  8. VincentL

    Successful img burn only at low speeds

    99% are my images created by ImgTool Classic The image for test CD was supplied by a friend Yesterday I dropped down my second disk drive, leaving only HDD on primary IDE master and DVD-RW on secondary IDE, master. But nothing changed I would receive my AAA+ in three days, I will keep you inform Thank you again
  9. VincentL

    Successful img burn only at low speeds

    Hello, Sometimes, I do. But those are mainly backup CD or DVD so I do not change the volume label because it is already OK I will report you my usage with AAA+ probably during the next week. Thank you
  10. VincentL

    Successful img burn only at low speeds

    Hello again First I want to thank you for your determination Here is a 1.1.0.0 log for CD burning and verifying... I 23:00:49 ImgBurn Version 1.1.0.0 started! I 23:00:49 Microsoft Windows XP Professional (5.1, Build 2600 : Service Pack 2) I 23:00:49 Initialising SPTI... I 23:00:49 Searching for SCSI / ATAPI devices... I 23:00:49 Found 2 DVD-ROMs and 1 DVD-RAM/?RW! I 23:01:20 Operation Started! I 23:01:20 Source File: C:\IMAGE.BIN I 23:01:20 Source File Sectors: 290.208 (MODE1/2352) I 23:01:20 Source File Size: 682.569.216 bytes I 23:01:20 Source File Application Identifier: CDIMAGE 2.52 (03/09/2004 TM) I 23:01:20 Destination Device: [1:3:0] HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B A105 (D:) (ATA) I 23:01:20 Destination Media Type: CD-R I 23:01:20 Destination Media Sectors: 359.843 I 23:01:20 Write Mode: CD I 23:01:20 Write Speed: 4x I 23:01:20 Test Mode: No I 23:01:20 BURN-Proof: Enabled I 23:01:20 Filling Buffer... I 23:01:21 Writing LeadIn... I 23:02:11 Writing Image... I 23:18:18 Synchronising Cache... I 23:18:43 Exporting Graph Data... I 23:18:43 Graph Data File: C:\Program Files\ImgBurn1100\HL-DT-ST_DVDRAM_GSA-4163B_A105(6).ibg I 23:18:43 Export Successfully Completed! I 23:18:43 Operation Successfully Completed! - Duration: 00:17:22 I 23:18:43 Average Write Rate: 690 KB/s (4.0x) - Maximum Write Rate: 716 KB/s (4.2x) I 23:18:43 Cycling Tray before Verify... W 23:18:52 Waiting for device to become ready... I 23:18:59 Device ready! I 23:18:59 Operation Started! I 23:18:59 Source Device: [1:3:0] HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B A105 (D:) (ATA) I 23:18:59 Source Media Type: CD-R I 23:18:59 Image File: C:\IMAGE.BIN I 23:18:59 Image File Sectors: 290.208 (MODE1/2352) I 23:18:59 Image File Size: 682.569.216 bytes I 23:18:59 Image File Application Identifier: CDIMAGE 2.52 (03/09/2004 TM) I 23:18:59 Verifying Sectors... E 23:20:31 Miscompare at LBA: 165129, Offset: 2064 E 23:20:31 Device: 0xD1 E 23:20:31 Image File: 0xB0 E 23:20:31 Failed to Verify Sectors! W 23:20:31 Note: The drive probably corrected the EDC/ECC Area because it's wrong in the image file. E 23:20:55 Operation Failed! - Duration: 00:01:56 I 23:20:55 Average Verify Rate: 4.122 KB/s (27.5x) - Maximum Verify Rate: 5.299 KB/s (35.3x) Same image, a few minutes later, using 1.0.0.0 for burning and 1.1.0.0 for verifying... I 23:39:20 ImgBurn Version 1.0.0.0 started! I 23:39:20 Microsoft Windows XP Professional (5.1, Build 2600 : Service Pack 2) I 23:39:20 Initialising SPTI... I 23:39:20 Searching for SCSI / ATAPI devices... I 23:39:20 Found 2 DVD-ROMs and 1 DVD-RAM/?RW! I 23:39:34 Operation Started! I 23:39:34 Source File: C:\IMAGE.BIN I 23:39:34 Source File Sectors: 290.208 (MODE1/2352) I 23:39:34 Source File Size: 682.569.216 bytes I 23:39:34 Source File Application Identifier: CDIMAGE 2.52 (03/09/2004 TM) I 23:39:34 Destination Device: [1:3:0] HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B A105 (D:) (ATA) I 23:39:34 Destination Media Type: CD-R I 23:39:34 Destination Media Sectors: 359.843 I 23:39:34 Write Mode: CD I 23:39:34 Write Speed: 4x I 23:39:34 Test Mode: No I 23:39:34 BURN-Proof: Enabled I 23:39:34 Filling Buffer... I 23:39:35 Writing LeadIn... I 23:40:24 Writing Image... I 23:56:30 Synchronising Cache... I 23:56:55 Operation Successfully Completed! - Duration: 00:17:21 I 23:56:55 Average Write Rate: 690 KB/s (4.0x) - Maximum Write Rate: 695 KB/s (4.0x) ----- I 23:59:41 ImgBurn Version 1.1.0.0 started! I 23:59:41 Microsoft Windows XP Professional (5.1, Build 2600 : Service Pack 2) I 23:59:41 Initialising SPTI... I 23:59:41 Searching for SCSI / ATAPI devices... I 23:59:41 Found 2 DVD-ROMs and 1 DVD-RAM/?RW! I 23:59:53 Operation Started! I 23:59:53 Source Device: [1:3:0] HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B A105 (D:) (ATA) I 23:59:53 Source Media Type: CD-R I 23:59:53 Image File: C:\IMAGE.BIN I 23:59:53 Image File Sectors: 290.208 (MODE1/2352) I 23:59:53 Image File Size: 682.569.216 bytes I 23:59:53 Image File Application Identifier: CDIMAGE 2.52 (03/09/2004 TM) I 23:59:53 Verifying Sectors... E 00:01:19 Miscompare at LBA: 165129, Offset: 2064 E 00:01:19 Device: 0xD1 E 00:01:19 Image File: 0xB0 E 00:01:19 Failed to Verify Sectors! W 00:01:19 Note: The drive probably corrected the EDC/ECC Area because it's wrong in the image file. E 00:01:34 Operation Failed! - Duration: 00:01:41 I 00:01:34 Average Verify Rate: 4.462 KB/s (29.7x) - Maximum Verify Rate: 5.722 KB/s (38.1x) This time the mistake is the same ?! I am getting mad I buy others AAA+ DVDs, I will see if there are errors with those
  11. VincentL

    Successful img burn only at low speeds

    Hello again, I did not saved it, but the log is 100% good, no error shown during burning And sorry I missed to tell you the fact when it is not Read Error, it is a Mismatch Error, everytime
  12. VincentL

    Successful img burn only at low speeds

    Hello, I just gave a try I will definitively stay with ImgBurn 1.0.0.0 burn+verify + 1.1.0.0 verify until next ImgBurn version.
  13. VincentL

    Successful img burn only at low speeds

    I do not understand where the problem could be, too Maybe would it be useful not to stop verify operation after first comparison error in ImgBurn 1.1.0.0 but just list errors in the log window, so we would be able to see if there is a lot of errors or only one error ? Second thing, you think it could be an ISO file issue, I had some ideas too but without making any change to an ISO file, I get verify error with 1.1.0.0, while burn+verify with 1.0.0.0 + verify (real) with 1.1.0.0 works perfectly... Could it be a write function error, or a write error (maybe with material, not ImgBurn), because with 1.1.0.0 I am always not able to read some sectors ? And finally, do not fall in total sadness I found a kind of solution with my material, it is unpleasant but not lethal Hope this could be helpful
  14. VincentL

    Successful img burn only at low speeds

    Hello I just want to report my ImgBurn 1.1.0.0 usage with Gigabyte GA-K8NF-9 with LG 4163B (firmware A105 and NVIDIA CK804 Parallel ATA Controller v2.7). I always got working copies with DVDDecrypter 3.5.4.0 or ImgBurn 1.0.0.0, but those does not really physically verify written data With ImgBurn 1.1.0.0, write operation OK, but verify always fails... Of course I tested with several brands, speed min/max, nothing to do I finally found the solution that work with my material and the interesting verify feature of ImgBurn 1.1.0.0: burn+verify with ImgBurn 1.0.0.0, then verify (real) with ImgBurn 1.1.0.0, it works ! It simply gets longer for me but burnings are 100% OK, that counts Thank you LIGHTNING UK!, keep up the good work
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.