Jump to content

Five seveN

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Five seveN


  1. It was a good burn so the disc should be playable. The only thing that may improve burn quality is burning at 4x, but I'm not sure if that would help.

     

    Have you tried that disc on other x360 consoles? Your x360 reader could be dirty or worn out :unsure:

     

     

    You must be a genius! Cause it works like a charm now! I didn't think too slow could be a problem! lol Thanks man!


  2. It was a good burn so the disc should be playable. The only thing that may improve burn quality is burning at 4x, but I'm not sure if that would help.

     

    Have you tried that disc on other x360 consoles? Your x360 reader could be dirty or worn out :unsure:

     

    I figured it was a good burn thanks for clarifying that. The x360 drive is fine I play backs up quite frequently, just seems to be that one game. It may just be a bad rip. On another note I didnt think about burning it 4x. I didnt think my dvd+r dl disc would let me since it says 2.4x on it. I'll try it out and let you know. So may more coasters...damn shame... Well thanks for now but I have a hunch its just that rip. I'll let you know.


  3. Post the log of that burn (look in ImgBurn's Help menu).

     

    I 16:45:56 ImgBurn Version 2.5.0.0 started!

    I 16:45:56 Microsoft Windows 7 Ultimate x64 Edition (6.1, Build 7600)

    I 16:45:56 Total Physical Memory: 2,096,696 KB - Available: 1,260,592 KB

    I 16:45:56 Initialising SPTI...

    I 16:45:56 Searching for SCSI / ATAPI devices...

    I 16:45:58 Found 1 DVD


  4. :doh:

     

    way to be a jerk

     

    :doh:

     

     

    Way to get him to help you again..... <_<

     

    I didn't mean it like that! It wasn't meant to be rude hence the <3 at the end... don't instigate lol just makin fun of my own stupidity :/ and the "I got you" is slang for I understand.

     

    I didn't mean to offend you mmalves :)


  5. k kid well Ive been using the same discs for quite some time now and they seemed to be working fine. Then all of a sudden they get an error everytime I try to make a copy? what gives

    I am a

     

    Im just saying been using the same discs forever workered fine now all of a sudden my drive doesnt like the media doesnt make any since to me. Trying the Verbatim one's are just down right dumb when every DL disc worked why would it all of a sudden just change? I'm Getting real annoyed can someone please give me an answer didnt then just saying 'Try the Verbatim discs" because i will try them but i dont think thats the problem!

    hard headed

     

    so I bought two different 25packs and there all shit is what your saying?

    person that

     

    I still dont understand over 100 copys have been successfully burned with the memorex disc now every disc i try fails I'm lost

    doesn't listen

     

    Dude just listen and try Verbatim. It's the way to go.

     

    I don't know if it makes a difference but your burn speed is at a mismatch have you tried a speed thats compatible like 2.4x and I noticed you don't have your booktype set up as well..


  6. First let me start by saying that every burn has been successful and I have not had any issues with the software at all. Although I am almost positive I just wanted to double check to see if there was in fact something I was missing.

     

    I am having difficulty getting my Xbox360 to read the backups I create using imgburn.

     

    1. I am using Verbatim 2.4x discs.

    2. Booktype is set to DVD-ROM. (I use the samsung tab and set the DVD+R DL and then choose DVD-ROM and get "Success!" and I have also done it by using advanced and adding my OEM w/ ID String. Both of which have been successful.)

    3. Layerbreak is also set correctly.

    4. I burn @ 2.4x as recommended.

    5.Physical last recorded shows DVD-ROM and I had no errors during the burn.

     

    When I put the game in my xbox it shows open tray, once I eject and close tray it then loads the game, once it launches I can get maybe 4 or 5 mins of gameplay. After that I get Disc Unreadable or Please clean disc.

     

    I should note that I have about 4 coasters now so it is not just one bad burn. Which I also would like to note is quite upsetting! :)

     

    I have other backups that I got from a friend and they work seamlessly. He has the same burner as me and same settings yet his work no problem.

     

    What am I missing?

     

    Windows 7 Ultimate 64bit

    2gb Ram

    AMD 2.5Ghz

     

    Suggestions? Comments?Help!

     

    Thanks in Advance!

    57

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.