Jump to content
Sign in to follow this  
mpines

Missing VTS_02.IFO

Recommended Posts

I keep getting a message about a missing VTS_02.IFO file when trying to burn a DVD from a file. I looked at the file directory and there are no VTS+02_.VOB files, so why does it need a .IFO?

 

There are VTS_01_0.VOB, VTS_01_01.VOB etc.... There is a corresponding .IFO for these. The program locks up and stops responding at this point.

 

Thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

You'll need to re-author that content because it's missing stuff.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You'll need to re-author that content because it's missing stuff.

 

 

Why would it need a VTS_02.IFO if there are no VTS_02.VOB files or are you saying there should be some?

Edited by mpines

Share this post


Link to post
Share on other sites

No idea where your files are coming from, but clearly there is a pointer in the VIDEO_TS.IFO file that tells ImgBurn that there is a reference to such a Titleset. Perhaps somebody erased the VTS_02 after the first creation or that you authoring program add such a faulty reference.

 

Open up the stuff in PgcEdit and see what warnings you get there.

 

http://download.videohelp.com/r0lz/pgcedit/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.