Jump to content
Sign in to follow this  
engine

Error with Patin-Couffin

Recommended Posts

Dear forum users,

 

I am getting an error at the end of some of my burns when I am using Patin-Coufin. When I use SPTI this error doesn't show up. When I use other media and Patin-Couffin I don't get this error. I am getting this error with Patin-Couffin and this media in particular. Please see the log and image attached.

 

post-35676-075151200 1286020162.jpg

 

ImgBurn.log

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't use Patin Couffin.

 

The bug is in the driver, not ImgBurn.

 

I did tell the guys at VSO about it but they basically said Patin Couffin is dead (they use SPTI too now for Vista / 7) and they won't do anything else to it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks LIGHTNING UK!

 

I will do that. Can you point me to that Burn rights tool? Or should I try ElbyCDIO instead?

 

Thanks again.

Edited by engine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the links.

 

I would like to report my findings. I switched to ElbyCDIO DLL while Patin-Couffin was still installed and I got the same type of error while trying to quick erase a DVD+RW. After that I uninstalled Patin-Couffin and restarted the system. Tried to quick erase the same DVD+RW while using ElbyCDIO DLL and I didn't got any kind of error. I am now burning the same DVD+RW to check if the same type of error appears at the end of the burn.

 

Kind regards.

 

PS: ElbyCDIO DLL appears to be fine.

Edited by engine

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think this error didn't happen back when I was using nVidia and Silicon Image controllers. Now I am using a single Intel controller exclusively. This might be an Intel Patin-Couffin issue.

 

Kind regards.

Edited by engine

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.