Jump to content
Sign in to follow this  
ElBoricua433

Failed To Send Cue Sheet

Recommended Posts

failedtosendcuesheetmh2.th.jpg

 

I keep having this problem with ImgBurn, I used RipIt4Me to do Movie Only Mode decryption, it opened with DVD Shrink, and I saved it to burn with ISO and ImgBurn but it always keeps doing that for some reason

Share this post


Link to post
Share on other sites

Elboricua433, Hope this helps...................

 

 

 

http://forum.imgburn.com/index.php?showtop...mp;hl=cue+sheet

 

 

 

 

 

This is about all I can explain on this subject........... :unsure::) * the above has more to do with CD burning than video, but might give you an idea. Could you copy and post the full log from this error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It doesn't help, I'm sorry, It is still having the problem, I even changed the write type, it doesn't do it and I don't know why it's says CD Mode when I am not even trying to burn a CD

 

I 22:42:37 Destination Device: [0:0:0] HL-DT-ST DVDRAM GSA-5163D A105 (F:) (1394)

I 22:42:37 Destination Media Type: DVD+R (Disc ID: MCC-003-00) (Speeds: 4x, 8x, 12x)

I 22:42:37 Destination Media Sectors: 2,295,104

I 22:42:37 Write Mode: CD

I 22:42:37 Write Speed: 4x

I 22:42:37 Test Mode: No

I 22:42:37 BURN-Proof: Enabled

E 22:42:37 Failed to send Cue Sheet!

E 22:42:39 Operation Failed! - Duration: 00:00:02

I 22:42:39 Average Write Rate: N/A - Maximum Write Rate: N/A

Edited by ElBoricua433

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like you've changed the 'Write Mode' option in the settings to 'CD'.

 

Change it back to auto and you'll be ok.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.