Jump to content
Sign in to follow this  
timefire300

Img burn won't burn my iso

Recommended Posts

My problem is that whenever I try to write/burn an iso image the "write" icon displayed won't do anything no matter how many times I click it. I cleaned the disk drive, rebooted my computer, reinstalled, and put other blank dvds.

It also says "Disk not empty"

 

I 22:21:58 ImgBurn Version 2.5.6.0 started!

I 22:21:58 Microsoft Windows 7 Ultimate Edition (6.1, Build 7601 : Service Pack 1)

I 22:21:58 Total Physical Memory: 2,088,388 KB - Available: 1,275,968 KB

I 22:21:59 Initialising SPTI...

I 22:21:59 Searching for SCSI / ATAPI devices...

I 22:21:59 -> Drive 1 - Info: TSSTcorp DVD+-RW TS-L532B DE03 (E:) (ATA)

I 22:21:59 Found 1 DVD±RW!

 

Thats what the log says.

 

The log on the top right hand corner says:

 

Descriptor 1...

-> B0: 0x00, B1: 0x00, B2: 0x00, B3: 0x00

-> EL: 16777215 (0x00FFFFFF)

-> RS: 1,385 KB/s (1x) - WS: 3,324 KB/s (2.4x)

Descriptor 2...

-> B0: 0x00, B1: 0x00, B2: 0x00, B3: 0x00

-> EL: 16777215 (0x00FFFFFF)

-> RS: 1,385 KB/s (1x) - WS: 5,540 KB/s (4x)

Descriptor 3...

-> B0: 0x00, B1: 0x00, B2: 0x00, B3: 0x00

-> EL: 16777215 (0x00FFFFFF)

-> RS: 1,385 KB/s (1x) - WS: 8,310 KB/s (6x)

Descriptor 4...

-> B0: 0x00, B1: 0x00, B2: 0x00, B3: 0x00

-> EL: 16777215 (0x00FFFFFF)

-> RS: 1,385 KB/s (1x) - WS: 11,080 KB/s (8x)

 

Btw I'm burning at 2.4x speed and the iso is 7.6 gb and my blank disc is 8.5gb Kodak DVD+R DL

Edited by timefire300

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did thats what it says! Btw I also tried burning movies on to my disc but it still has the same problem "Disc Not Empty"

 

Believe me, what you posted cannot ever be the only thing written in that box. It's the last thing written in that box (last section anyway).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.