Jump to content

ImgBurn Support Forum uses cookies. Read the Privacy Policy for more info. To remove this message, please click the button to the right:    I accept the use of cookies

Photo

Windows 7 Home Premium x64 Freeze-Up


Forum Rules

Read the Guides forum if you don't know how to do something. :readbook:
If you have a question or a problem, check the FAQ and use the Search to see if you can find the answer for yourself. :lightbulb:
If you're having trouble burning double layer media, read Here.
Still stuck? Create a new thread and describe your issue in detail.
Make sure you include a copy of the program's log in your post. No log = :chair:


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 VCCowboy

VCCowboy

    ISF Newbie

  • New Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Gender:Male
  • Location:Valley Center, KS, USA
  • Interests:Ranch hand on a horse ranch. Started working with computers in 1979 at hospital where I was a Team Leader on the Medical floor; BBS SysOp, pieced computers together and donated to charities. Into Tropical Fish, Birds, Dogs and of course Horses. Into camping and long walks/hikes.

Posted 16 December 2011 - 12:02 PM

ImgBurn v2.5.6.0 installed/operates just fine on my Dell Studio 1737 Laptop with Vista Home Premium x64. Likewise on an older desktop computer system I have with Win 7 Ultimate x86. However, it will totally freeze-up my latest desktop system which uses Win 7 Home Premium x64. It will say that it is initializing STPI, then it will say searching for SCSI/ATAPI devices and then the log will stop there, nothing further gets reported on it, and then the system will freeze-up.

Motherboard: ASUS M2N68-AM SE2
Power Supply: OCZ 450W
CPU: AMD Athlon x64, 3.10Ghz, Dual Core
RAM: 4GB DDR2 800MHz

DRIVES:
A: None - no interface on motherboard
C: & D: - Toshiba 128GB drive in 2 60GB partitions via 1 of 2 internal SATA II ports on an ASUS U3S6 PCIe x4 (in x16 slot) USB 3.0 & SATA II card
E: (& F: seen as just E:) - (2) WD 250GB HDD's configured in nVidia hardware RAID mirrored array via motherboard SATA II ports
G: Plextor PL-X890SA DVD Burner (at SATA I) via 1 of 2 internal SATA II ports on an ASUS U3S6 PCIe x4 (in x16 slot) USB 3.0 & SATA II card
H: & I: - (2) WD 20GB HDD's via IDE interface on motherboard

Internet: DLink WiFi-N Extreme-N Dual-Band Adapter DWA-160 via USB 2.0
TV Tuner: Hauppauge HVR-2250 PCIe TV Tuner Card via x1 PCIe slot (Dual Digital & Dual Analog Tuners)
Keyboard & Mouse: USB 2.0 WiFi link Logitech EX100
Webcam & Microphone: Microsoft VX-5000
Monitor: Spectre 24" X24WG HD Widescreen LED monitor via VGA (or DVI)

#2 LIGHTNING UK!

LIGHTNING UK!

    Author of ImgBurn

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 29,303 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom

Posted 16 December 2011 - 12:15 PM

It's in the FAQ.

http://forum.imgburn.com/index.php?showtopic=59&view=findpost&p=972
Please don't PM me with questions that should be posted in the forum. I won't reply - Especially if you have post count of 0!!!

Replies to posts belong in the forum where everyone can read them. Please don't PM them.

In fact, don't PM me at all unless it's something I've asked to be told about!

Before asking questions, search the forum to see if someone else already has.

Use the FAQ and Guides forums to your advantage. I don't want to have to tell you to read them!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users