Jump to content
Sign in to follow this  
blutach

Slow opening pages

Recommended Posts

Not sure where to put this

 

Often opening pages is very very slow - no images on them or anything.

 

I guess it's just teething problems.

 

Fast reply tends to finsh and display quicker but edit and the main forums screen seem to take a while.

 

Hope this can be fixed.

 

Using IE6 here.

 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also, at least for me, the display of smileys takes a long time. Maybe this is related to the problem.

 

Regards

Edited by blutach

Share this post


Link to post
Share on other sites

blu PM'd me about this and I said I wasn't having any probs but then I use Firefox rather than crappy IE6......

 

Tell you what blu - you could sell your Porsche and pay for the bosses hosting for a while :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

You're in pommie land which might make it quicker. But clinks is very fast. So dunno what's going on. Just thought I'd post the rant.

 

Already sold Porsche to pay God to keep it sunny for next 2 days. Sorry.

 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

its slow here too. but i believe its running off another server than it used to. a little donation from everybody might help to get it hosted on the old server?

best wait to hear what Lightning thinks

Share this post


Link to post
Share on other sites

I remember it was slow before there was some 'upgrade' - after that it was very fast in IE6.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Very fast in opera

Share this post


Link to post
Share on other sites

yet mine is ok fast enough, will keep an eye on it, then say for sure

 

 

though clicking on edit was a bit slower, though i am downloading something at same time using practically all bandwidth

 

 

using IE6

Edited by dontasciime

Share this post


Link to post
Share on other sites
yet mine is ok fast enough, will keep an eye on it, then say for sure

 

 

though clicking on edit was a bit slower, though i am downloading something at same time using practically all bandwidth

 

 

using IE6

 

Same here with IE6 but was thinking the same thing because I'm using most of my bandwidth downloading so, can't really so for sure :thumbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nice and fast w/ Mozilla here in the Great White North.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok its 8:23 here at work and I am on IE6 - no worries with page speed here either - will see what its like at lunch when the US start to come on line......

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's bloody slow at home on 2 PCs and at work. :(

 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't really understand why clinks is quick & this is slow. Like they are both UK hosted with about the same traffic. But who knows what different routes they are taking?

 

Maybe I'll do a tracert and see.

 

Regards

Edited by blutach

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah - my tracert to imgburn timed out all the way. :(

 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
Don't really understand why clinks is quick & this is slow.  Like they are both UK hosted with about the same traffic.  But who knows what different routes they are taking?

 

Maybe I'll do a tracert and see.

 

Regards

 

You hit the nail right on the head Blu :thumbup:

 

Its all in the routing table and somewhere a router probably got it in its head to reroute imgburn through 20 different hops it didn't need.

 

I've have some problems here in the states as well, at one time I could not get to clinks, here, nor several other forums but could pull up my mome page and other sites so, its a guessing game. :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Clinks is hosted in Dallas. US. This place is slow for me too. According to the trace it is hosted in Birmingham. Daniel???

 

=))

Share this post


Link to post
Share on other sites

lol this place isn't hosted anywhere at the moment guys, that's why it's slow!

 

I'll probably drop the nethosted guys an email later and see if they'll have me back!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh Yeah.... I knew that............. :unsure::unsure::blink::blink::rolleyes::lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.