Jump to content
Sign in to follow this  
Darkflame808

Nimbie Autoloader Driver Request.

Recommended Posts

Good morning,

 

I wanted to ask if it were possible to have the Imgburn stop initializing the other autoloaders once the NK50 was found?

 

The reason I am asking is I actually have two autoloaders from acronova. One is the Nimbie NK50V/Y and the other is the Nimbie 11.

 

When I open IMGBurn this is what I get.

 

I 10:18:46 ImgBurn Version 2.5.8.0 started!
I 10:18:46 Microsoft Windows 8 Professional x64 Edition (6.2, Build 9200)
I 10:18:46 Total Physical Memory: 4,075,224 KiB  -  Available: 1,463,476 KiB
I 10:18:46 Initialising BS_Robots...
I 10:18:46 BS_SDK Version 2.2.0.277  Build 2013.02.22
I 10:18:46 Initialising SPTI...
I 10:18:46 Searching for Auto Loader devices...
W 10:18:47 I/O Interface 'Debug Mode' has been Enabled!
D 10:18:48 BS_Robots_Connect - Robot Count: 2, Return Code: 0
I 10:18:49 Initialising Device (Auto Loader 0)...
D 10:18:49 BS_Robots_GetRobotInfo - Robot ID: 0, Model Name: Nimbie NB11, Version Info: Ver:V1.10.05.26, Return Code: 0
D 10:18:49 Robot ID: 0 - Model: Nimbie NB11, Version: 1.10.05.26
D 10:18:49 BS_Robots_EnumDrives - Robot ID: 0, Drive Count: 1, Drive IDs: F, Return Code: 0
D 10:18:49 Robot ID: 0 - Drives: 1
D 10:19:07 BS_Robots_Active - Robot ID: 0, Status Code: , Status Description: , Return Code: 0
D 10:19:07 BS_Robots_GetDriveName - Drive ID: F, Drive Name: F: Optiarc DVD RW AD-5280S, Return Code: 0
D 10:19:07 Robot ID: 0 - Drive ID: F, Drive Name: Optiarc DVD RW AD-5280S
I 10:19:07 -> Auto Loader 1 - Info: Nimbie NB11 1.10.05.26
I 10:19:07 Initialising Device (Auto Loader 1)...
D 10:19:07 BS_Robots_GetRobotInfo - Robot ID: 1, Model Name: NK50, Version Info: Ver:1.13.02.20, Return Code: 0
D 10:19:07 Robot ID: 1 - Model: NK50, Version: Ver:1.13.02.20
D 10:19:07 BS_Robots_EnumDrives - Robot ID: 1, Drive Count: 1, Drive IDs: F, Return Code: 0
D 10:19:07 Robot ID: 1 - Drives: 1
D 10:19:26 BS_Robots_Active - Robot ID: 1, Status Code: , Status Description: , Return Code: 0
D 10:19:26 BS_Robots_GetDriveName - Drive ID: F, Drive Name: F: Optiarc DVD RW AD-5280S, Return Code: 0
D 10:19:26 Robot ID: 1 - Drive ID: F, Drive Name: Optiarc DVD RW AD-5280S
I 10:19:26 -> Auto Loader 2 - Info: NK50 Ver:1.13.02.20
I 10:19:26 Found 2 Auto Loaders!
I 10:19:26 Searching for SCSI / ATAPI devices...
I 10:19:26 Initialising Device (\\?\usbstor#cdrom&ven_optiarc&prod_dvd_rw_ad-5280s&rev_1.z8#0100420085000000001&0#{53f56308-b6bf-11d0-94f2-00a0c91efb8b})...
I 10:19:26 Device Address: [0:0:0]
I 10:19:26 Drive Letter: (F:)
 
 
I have one autoloader for my DVD drive and one autoloader for my printer. The IMGburn program will initialize both which will break the autoloader for the printer until I reinitialize with the NK50V software.
 
With that said, is there a way to make a routine that says if Nimbie 11 is found, stop searching for any more BSRobots?
 
In an older driver I found before it would pop up a dialog box asking to select the autoloader but that broke any command line batching options cause it would hang on that screen waiting for input.
 
For now I've resorted to just reinitializing every time I run Imgburn but just thought I would ask.
 
Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for clarifying. Just thought I would ask.

 

On a positive note I found a solution to the problem.

 

I used the BSRobots file that was posted by Imgburn Member: Disemble. This one only initializes the correct autloaders.

 

Thanks to both for your efforts in creating these great programs and autoloader drivers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.