Jump to content
Sign in to follow this  
Robo

Can't create ISO Image...

Recommended Posts

Hello,

I've just started using ImgBurn so there is a lot that is new to me.  I created my first ISO file from a DVD disc with no issues, worked perfectly.  On my second attempt i recieved the following error:

 

"Sorry, using read mode to create a image file from a multi-track DVD-r is not currently supported.  Instead use build mode to create a new "clean image" based on the contents of the disc"

 

I went to build mode but did not see an option to create a "Clean Image."  Maybe this has already been answered and you could point me in the right direction.

 

Thanks for the help.

 

 

Log file below and attached:

 

I 10:08:54 ImgBurn Version 2.5.8.0 started!
I 10:08:54 Microsoft Windows XP Media Center Edition (5.1, Build 2600 : Service Pack 3)
I 10:08:54 Total Physical Memory: 3,143,656 KiB  -  Available: 2,231,808 KiB
I 10:08:54 Initialising SPTI...
I 10:08:54 Searching for SCSI / ATAPI devices...
I 10:08:54 -> Drive 1 - Info: SONY CDRWDVD CRX310S VDK2 (D:) (ATAPI)
I 10:08:54 -> Drive 2 - Info: _NEC DVD+-RW ND-3650A 105C (E:) (ATAPI)
I 10:08:54 Found 1 DVD-ROM/CD-RW and 1 DVD±RW!
 

 

 

 

 

ImgBurn.log

Share this post


Link to post
Share on other sites

You aren't looking for a button labelled 'clean image'. You add the drive letter (i.e. D:) to the source box and build a new image that way.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.