Jump to content
Sign in to follow this  
xspankyxduckx

MKV burning issues

Recommended Posts

Ok I am using Multiavchd to create my blu rays. then from there writing them with imgburn

there is something going wrong with my mkv dual audio videos though. And m4v is having the same problem 

I tried converting it with tsMuxER but it made the video a bit blocking in places and totally took off the english audio and subtitle tracks.

Am I doing something wrong or what.

Side note when trying to add the video to tsMuxER it says it cant load a track as well

These videos are in 1080p as well

Share this post


Link to post
Share on other sites

ImgBurn only burns what you feed it. If there's audio issues the problem are your files, not anything ImgBurn does.

 

Sent from my Nexus 6P with Tapatalk.

Share this post


Link to post
Share on other sites

what im asking is

is it the converter I never said it was imgburn idk if the convertion process has an issue because from what im reading multiavchd doesnt like mkv or m4v files

and its for blu rays not dvd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Obviously it's the conversion software or the files themselves. You may not have said it was imgburn, but you did post in IMGBURN support forum section. I said nothing about Blu-ray nor DVD. You need to consult the forums for your conversion or where you got the files. As said it's not an imgburn issue, you're looking in the wrong place.

 

Sent from my Nexus 6P with Tapatalk.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.