Jump to content

ImgBurn Support Forum uses cookies. Read the Privacy Policy for more info. To remove this message, please click the button to the right:    I accept the use of cookies

Photo

Error on verify


Forum Rules

Read the Guides forum if you don't know how to do something. :readbook:
If you have a question or a problem, check the FAQ and use the Search to see if you can find the answer for yourself. :lightbulb:
If you're having trouble burning double layer media, read Here.
Still stuck? Create a new thread and describe your issue in detail.
Make sure you include a copy of the program's log in your post. No log = :chair:


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 inphoenix

inphoenix

    ISF Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Location:Arizona

Posted 15 February 2017 - 02:56 PM

1st time user

attaching log file

error snapshot

 

How to get email when post is answered, please

 

Attached Images

  • imgburneerr01.JPG

Attached Files



#2 inphoenix

inphoenix

    ISF Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Location:Arizona

Posted 15 February 2017 - 02:58 PM

I chose 'continue' and will see if I can play o/p on standalone DVD player. 

Got 3 more errors finally chose 'ignore' and continued.

After 30 minutes of errors I finally closed the pgm.

I'll post new log file.


Edited by inphoenix, 15 February 2017 - 03:33 PM.


#3 inphoenix

inphoenix

    ISF Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Location:Arizona

Posted 15 February 2017 - 03:36 PM

new log file.

I put the movie in DVD player and played almost to the end.

It hung up toward end and could not FF or Play.

Error on last .VOB file and playing hung on 2nd to last VOB file so didn't see final scene or credits.

Checked by playing the last 2 VOBs on computer to see what I missed.

Bummer

Attached Files


Edited by inphoenix, 15 February 2017 - 05:55 PM.


#4 LIGHTNING UK!

LIGHTNING UK!

    Author of ImgBurn

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 29,173 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom

Posted 15 February 2017 - 09:14 PM

Have you only tried burning at 2.4x?

 

As it would appear your drive can't produce a decent burn on 'MCC-004-00' at that speed, it might be worth trying the remaining supported speeds. Start with 8x.


Please don't PM me with questions that should be posted in the forum. I won't reply - Especially if you have post count of 0!!!

Replies to posts belong in the forum where everyone can read them. Please don't PM them.

In fact, don't PM me at all unless it's something I've asked to be told about!

Before asking questions, search the forum to see if someone else already has.

Use the FAQ and Guides forums to your advantage. I don't want to have to tell you to read them!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users