Jump to content
Sign in to follow this  
jayisjoshi

Says "No Writers Detected!" Constantly

Recommended Posts

Very confused this is my first time using imgburn. Trying to use it to burn downloaded torrented Wii games from Pirate Bay to a disk. Have looked up how to fix it multiple times, stilll very confused. I did try going to device manager and uninstalling the dvd cd-rom drives many times, it did nothing. Pls help

post-56448-0-19026200-1503518960_thumb.png

post-56448-0-29706500-1503518966_thumb.png

post-56448-0-20268700-1503518974_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Let's start by you going into windows device manager and posting the drive model. That's the most important thing to say, but unfortunately you've left that one out.

 

Verstuurd vanaf mijn Nexus 7 met Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probably we'll have the same idea. My money's on a DVD-ROM & CD burner combo drive in the system. Since the Wii uses DVDs that would explain why imgburn sees no drive.

 

Sent from my Nexus 6P with Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Whatever has been found doesn't appear to even burn CDs, so it's purely a reader.

 

Of course without the log / device manager info, we can't tell if it's just seeing something 'virtual' that's been install and if the physical drive does indeed have an issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.