Jump to content

ImgBurn Support Forum uses cookies. Read the Privacy Policy for more info. To remove this message, please click the button to the right:    I accept the use of cookies

Photo

chromium browser option on install


Forum Rules

Read the Guides forum if you don't know how to do something. :readbook:
If you have a question or a problem, check the FAQ and use the Search to see if you can find the answer for yourself. :lightbulb:
If you're having trouble burning double layer media, read Here.
Still stuck? Create a new thread and describe your issue in detail.
Make sure you include a copy of the program's log in your post. No log = :chair:


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 bbxrider

bbxrider

    ISF Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Location:United States

Posted 31 August 2017 - 12:31 AM

during the install there is an option to install something called chromium browser, not even

sure what it is but sure don't want it.

when I uncheck the boxes so that it won't install with imgburn, imgburn does not install?

have tried this 2x and same result. I get an imgburn folder under program files(x86)

with a "languages"  and "sounds" folders under the imgburn folder but there is no 

imgburn.exe anywhere there. if I go to the win10 manual program selector, it shows

imgburn but when clicking it I get a shortcut not found ;message.

this is the current installer from the imgburn website SetupImgBurn_2.5.8.0.exe

any way to get around this one?

see attachment 

 

Attached Images

  • imgBurn.install.png


#2 LIGHTNING UK!

LIGHTNING UK!

    Author of ImgBurn

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 29,277 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom

Posted 31 August 2017 - 06:06 AM

That sounds weird.

Which files do actually get installed? There should be 4 in the ImgBurn folder itself and 2 in the sounds folder.

What you install / don't install from the offers makes no difference to the actual ImgBurn side of things. So if files are missing, it must be failing for another reason.
Please don't PM me with questions that should be posted in the forum. I won't reply - Especially if you have post count of 0!!!

Replies to posts belong in the forum where everyone can read them. Please don't PM them.

In fact, don't PM me at all unless it's something I've asked to be told about!

Before asking questions, search the forum to see if someone else already has.

Use the FAQ and Guides forums to your advantage. I don't want to have to tell you to read them!

#3 bbxrider

bbxrider

    ISF Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Location:United States

Posted 31 August 2017 - 06:41 AM

I donno, have been using imgburn for years, installed it on many pc's

can't say for sure if there have other 'offers' as part of the install, if there
were I probably would have declined them

will try downloading the install package again and see what happens 

imgburn folder has readme.txt and unistall.exe

sounds folder has error.wav and success.wav

do these counts look right?

 

 

Attached Images

  • imgBurn.install.properties.png


#4 LIGHTNING UK!

LIGHTNING UK!

    Author of ImgBurn

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 29,277 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom

Posted 31 August 2017 - 06:50 AM

You should go by the MD5 on the website really.

If you've only got 2 files in the ImgBurn folder, it hasn't written either of the 2 exe files.

ImgBurn.exe and ImgBurnPreview.exe

Maybe that's due to your AV software or similar?
Please don't PM me with questions that should be posted in the forum. I won't reply - Especially if you have post count of 0!!!

Replies to posts belong in the forum where everyone can read them. Please don't PM them.

In fact, don't PM me at all unless it's something I've asked to be told about!

Before asking questions, search the forum to see if someone else already has.

Use the FAQ and Guides forums to your advantage. I don't want to have to tell you to read them!

#5 bbxrider

bbxrider

    ISF Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Location:United States

Posted 31 August 2017 - 07:25 AM

I installed a previous version, 2.5.1.0, got the new version message but  this time

I downloaded from the major geeks mirror and that install seems to be ok

there is quite a difference in the file size from major geek site

btw, the I made the original post on chrome and when trying to reply to

latest post, it was just dead, it would bring up the reply box but It didn't respond

to any input, had to switch to firefox to get the reply to work

 

Attached Images

  • imgBurn.install.properties.major.geek.png


#6 LIGHTNING UK!

LIGHTNING UK!

    Author of ImgBurn

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 29,277 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom

Posted 31 August 2017 - 08:04 AM

Mirror 7 is different, the other mirrors should all host the exact same file though.
Please don't PM me with questions that should be posted in the forum. I won't reply - Especially if you have post count of 0!!!

Replies to posts belong in the forum where everyone can read them. Please don't PM them.

In fact, don't PM me at all unless it's something I've asked to be told about!

Before asking questions, search the forum to see if someone else already has.

Use the FAQ and Guides forums to your advantage. I don't want to have to tell you to read them!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users