Jump to content
SilverBlade

Loss of Streaming

Recommended Posts

I've had this blu-ray writer for a long time (LG BH12LS38), been working fine until today. Now I am getting the "Loss of Streaming" error.

I 19:26:25 ImgBurn Version 2.5.8.0 started!
I 19:26:25 Microsoft Windows 8 Core x64 Edition (6.2, Build 9200)
I 19:26:25 Total Physical Memory: 16,702,716 KiB  -  Available: 13,856,092 KiB
I 19:26:25 Initialising SPTI...
I 19:26:25 Searching for SCSI / ATAPI devices...
I 19:26:25 -> Drive 1 - Info: HL-DT-ST BD-RE  BH12LS38 1.00-D2 (E:) (SATA)
I 19:26:25 Found 1 BD-RE!
I 19:28:24 Operation Started!
I 19:28:24 Building Image Tree...
I 19:28:24 Calculating Totals...
I 19:28:24 Preparing Image...
I 19:28:25 Contents: 5 Files, 0 Folders
I 19:28:25 Content Type: Data
I 19:28:25 Data Type: MODE1/2048
I 19:28:25 File System(s): UDF (2.50)
I 19:28:25 Volume Label: [Not Configured]
I 19:28:25 Size: 41,943,963,029 bytes
I 19:28:25 Sectors: 20,480,455
I 19:28:25 Image Size: 41,944,875,008 bytes
I 19:28:25 Image Sectors: 20,480,896
I 19:28:25 Operation Successfully Completed! - Duration: 00:00:00
I 19:29:57 Operation Started!
I 19:29:57 Building Image Tree...
I 19:29:57 Calculating Totals...
I 19:29:57 Preparing Image...
I 19:29:57 Contents: 5 Files, 0 Folders
I 19:29:57 Content Type: Data
I 19:29:57 Data Type: MODE1/2048
I 19:29:57 File System(s): UDF (2.50)
I 19:29:57 Volume Label: Marvel Agents of Shield S4D2
I 19:29:57 Size: 41,943,963,029 bytes
I 19:29:57 Sectors: 20,480,455
I 19:29:57 Image Size: 41,944,875,008 bytes
I 19:29:57 Image Sectors: 20,480,896
I 19:29:59 Operation Successfully Completed! - Duration: 00:00:02
I 19:29:59 Operation Started!
I 19:29:59 Source File: -==/\/[BUILD IMAGE]\/\==-
I 19:29:59 Source File Sectors: 20,480,896 (MODE1/2048)
I 19:29:59 Source File Size: 41,944,875,008 bytes
I 19:29:59 Source File Volume Identifier: Marvel Agents of Shield S4D2
I 19:29:59 Source File Volume Set Identifier: 4D089BBC01388327
I 19:29:59 Source File Application Identifier: ImgBurn v2.5.8.0
I 19:29:59 Source File Implementation Identifier: ImgBurn
I 19:29:59 Source File File System(s): UDF (2.50)
I 19:29:59 Destination Device: [0:3:0] HL-DT-ST BD-RE  BH12LS38 1.00 (E:) (SATA)
I 19:29:59 Destination Media Type: BD-R (Disc ID: MEI-T02-001)
I 19:29:59 Destination Media Supported Write Speeds: 2x, 4x, 6x, 8x
I 19:29:59 Destination Media Sectors: 24,438,784
I 19:29:59 Write Mode: BD
I 19:29:59 Write Type: DAO
I 19:29:59 Write Speed: MAX
I 19:29:59 Hardware Defect Management Active: No
I 19:29:59 BD-R Verify Not Required: Yes
I 19:29:59 Link Size: Auto
I 19:29:59 Lock Volume: Yes
I 19:29:59 Test Mode: No
I 19:29:59 OPC: No
I 19:29:59 BURN-Proof: Enabled
I 19:29:59 Write Speed Successfully Set! - Effective: 35,964 KB/s (8x)
I 19:30:30 Filling Buffer... (80 MiB)
I 19:30:30 Writing LeadIn...
I 19:30:31 Writing Session 1 of 1... (1 Track, LBA: 0 - 20480895)
I 19:30:31 Writing Track 1 of 1... (MODE1/2048, LBA: 0 - 20480895)
I 19:30:31 Writing Layer 0... (LBA: 0 - 12219391)
W 19:42:41 Failed to Write Sectors 10864448 - 10864479 - Reason: Write Error
W 19:42:41 Retrying (1 of 20)...
I 19:44:43 Abort Request Acknowledged
W 19:44:43 Retry Failed - Reason: Write Error - Loss of Streaming
E 19:44:43 Failed to Write Sectors 10864448 - 10864479 - Reason: Write Error
I 19:44:43 Synchronising Cache...
W 19:44:46 User opted to skip the 'Close Track/Session/Disc' functions.
E 19:44:46 Failed to Write Image!
I 19:44:46 Exporting Graph Data...
I 19:44:46 Graph Data File: C:\Users\User\AppData\Roaming\ImgBurn\Graph Data Files\HL-DT-ST_BD-RE_BH12LS38_1.00_AUGUST-8-2018_7-29_PM_MEI-T02-001_MAX.ibg
I 19:44:46 Export Successfully Completed!
E 19:44:46 Operation Failed! - Duration: 00:14:47
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow, I have literally never heard of a Loss Of Streaming error before.  Sorry.

 

Have you always been using these Disc ID: MEI-T02-001 discs or are they new discs you're trying out that you've never tried before?

 

Plus, your BD drive is probably an older one?  Maybe it's just reached the end of its life cycle.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
On 8/8/2018 at 7:08 PM, dbminter said:

Wow, I have literally never heard of a Loss Of Streaming error before.  Sorry.

 

Have you always been using these Disc ID: MEI-T02-001 discs or are they new discs you're trying out that you've never tried before?

 

Plus, your BD drive is probably an older one?  Maybe it's just reached the end of its life cycle.

I've used over 100 of these discs with zero issues.

 

I've solved the problem by reducing the write speed to 2X. 

Edited by SilverBlade

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slower speeds are generally recommended anyway to avoid errors on writing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.