Jump to content
Sign in to follow this  
JNM

Other burning speed as selected

Recommended Posts

I have an LG GSA 4167B and use Imageburn and sometimes ImageTool. There (in ImageTool) I adjust the speed to 'max'. If I try to burn later then a final disk I adjust the speed to '2', but the disk will be burned with '4', the max speed of the disk. What is going wrong with spped-adjustment? I have also try to restart the PC, but same problem. Thanks for support. JNM

Share this post


Link to post
Share on other sites

The speeds are determined by the drive/media/firmware combination.

 

Look in the info window on the right of the program. It should say 'Supported Write Speeds'.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The supported speeds are '2' and '4', therefore '2' should work.But if '2' selected, '4' is taken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

JNM, Img is probabley recognizing that your media will burn best at 4x so its selecting that speed to burn at. Some media don't burn at 2x speed well. What media are you using? :) .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sony08D1. Now I have seen it, the supp. speed is only 4x and 8x. I think I have to take care what I post. Thanks for support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, sorry! But I was to blind to see the 'Things' before. I have spend time, before I post to find it out, but a small hint was helpful. Thank again. JNM

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.