Jump to content
Sign in to follow this  
TRIVIUM26

Requesting help, I can't burn anything

Recommended Posts

I keep getting this error when trying to burn the new metroid prime game for the wii. (picture attached) I'm using a HP dvd840 with the latest firmware and fujifilm DVD+R discs. I've had problems like this before but they were always fixed by simply re-installing imgburn. Someone please help!!!

post-8364-1188337982_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

You don't need to reinstall ImgBurn, there's not much you can do to mess it up - well, not unless you're a complete nutter that changes every single setting to things you don't understand.

 

All you'd be looking at is hit and miss burning that's essentially caused by a bad media/drive/firmware combo.

 

Update the firmware on your drive and ensure you're using quality Verbatim / Taiyo Yuden disc. If you still have problems, invest in a new drive.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What I don't get though is why it always worked before after a simple re-install with the fujifilm dvds? It's running the latest firmware so I'm stumped..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some blanks are hit and miss, while others will burn every time. The TYs and the Verbs are in the latter category.

 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had problems not dissimilar to yours and the lads here gave me advice like they've given you and I checked my media(Verbatims) and I updated my firmware and finally after all that I purchased a new drive and wha-heyyy all was good with the world again :) click and drag my files and wait for that corny bit of music to light up your day :whistling: signalling a successful burn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Best music you hear all day!

 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.