Jump to content
Sign in to follow this  
Defenestration

Graph Data folder not created if it doesn't exist

Recommended Posts

After re-installing Windows, I used my previous ImgBurn settings which I had backed up. The original Graph Data folder no longer existed and when I burned an image, the graph data file was placed in the root folder, instead of the folder being automatically created. To reproduce,

 

1) Create a folder (eg. D:\ImgBurn_Graph_Data)

2) Go into ImgBurn and set this location as the graph data folder

3) Delete the folder created in (1)

4) Burn an image

 

The graph data will be placed in D:\, and not D:\ImgBurn_Graph_Data\

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't delete the folder created in (1) then

 

 

Which settings did you back up for it not to remember , you choose custom for graph data why would IB know that

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just backed up the ImgBurn.ini file, and after re-installing ImgBurn I just copy the .ini file to the IB program folder before starting IB. The setting is remembered by IB (ie. Settings->Graph Data->Default Folder is set to custom with the path as "D:\ImgBurn_Graph_Data\").

Share this post


Link to post
Share on other sites

I thought ini was only for command line and for it not to touch registry.

 

oh well lal

 

[edit 15.47] I'm sure I should have known that as there have been a couple of posts about it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[edit 15.47]

Is that like [Revelations 32.23]? :)

 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.