Jump to content
Sign in to follow this  
Digerati

Burning from VMware produces bad burns

Recommended Posts

Hello I figured out how to burn from VMware (by changing the virtual optical drive to scsi from ide) but when I burn to it I always get corrupt burns. I've tried the SPTI and Nero WINASPI32 with both producing verified bad burns.

 

Just some details:

XP Pro SP2 with latest updates, running as a guest in VMware 6.0.2.59824, using host Samsung SH-S203B.

Edited by Digerati

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please post the log from those burns (you can find them at Help/ImgBurn Logs).

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems to erase my dvd-rw fine, i only tried a quick erase btw. also i checked the file(s) that were burned myself and they are indeed corrupt.

 

; //****************************************\\

; ImgBurn Version 2.3.2.0 - Log

; Thursday, 10 January 2008, 01:27:44

; \\****************************************//

;

;

I 01:27:05 ImgBurn Version 2.3.2.0 started!

I 01:27:06 Microsoft Windows XP Professional (5.1, Build 2600 : Service Pack 3, v.3244)

I 01:27:06 Total Physical Memory: 261,616 KB - Available: 151,504 KB

I 01:27:06 Initialising SPTI...

I 01:27:06 Searching for SCSI / ATAPI devices...

I 01:27:06 Found 1 DVD

Edited by Digerati

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your +RW might be stuffed. After about 100 rewrites, my Verb +RW gave up and didn't write in some of the first sectors. Get some Verbatim (DataLife Plus) or Taiyo Yuden discs, they are some of the best you can buy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×