Jump to content
Sign in to follow this  
tgmavm

tray recycle failure

Recommended Posts

When my tray recycles it tells me unreadable medium for some reason. Any suggestions.

 

Did you post you log? No

 

Has anyone else had this problem? It happens all the time now.

 

No I am Running ImgBurn on Linux, but maybe the drive you are using does not like the media you are using!

Share this post


Link to post
Share on other sites

tgmavm;

 

Copy and paste the info from your failed log to this topic in the forum. We can play 20 questions all day long and still not have the slightest idea what your problem is. The log reports many bits of info that we need to make an informed attempt to solve your problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
When my tray recycles it tells me unreadable medium for some reason. Any suggestions.

 

My ROM does that when I put in a Spanish clairvoyant.

Share this post


Link to post
Share on other sites
We can play 20 questions all day long

 

So you don't want to play spinner?

 

Has anyone else had this problem? It happens all the time now.

 

Tons have, now if you'll post the log as requested on several occasions maybe we can help get you sorted.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poor guy....yall probably gave him a complex from all the sarcasm! lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have several drivers with this issue, so it would be nice to know what really causes it.

 

The only fix I found is to buy a new one.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Poor guy....yall probably gave him a complex from all the sarcasm! lol

 

Hardly sarcasm, just banter until a log file appears

 

Banter? You mean that thingy across the top of the page that tells you to post a log....no wait, that's called a banner. D'oh >_<

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have several drivers with this issue, so it would be nice to know what really causes it.

 

The only fix I found is to buy a new one

 

AND...you didn't post a log either.....why???? :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have several drivers with this issue, so it would be nice to know what really causes it.

 

The only fix I found is to buy a new one

 

AND...you didn't post a log either.....why???? :rolleyes:

For avoiding this... hijacked2.gif

 

I 21:39:13 ImgBurn Version 2.4.0.0 started!

I 21:39:13 Microsoft Windows Vista Ultimate Edition (6.0, Build 6000)

I 21:39:13 Total Physical Memory: 2 095 616 KB - Available: 1 172 280 KB

I 21:39:13 Initialising SPTI...

I 21:39:13 Searching for SCSI / ATAPI devices...

I 21:39:13 Found 2 DVD±RWs!

I 21:39:18 Operation Started!

I 21:39:18 Source File: H:\TEST.ISO

I 21:39:18 Source File Sectors: 2 294 041 (MODE1/2048)

I 21:39:18 Source File Size: 4 698 195 968 bytes

I 21:39:18 Source File Volume Identifier: TEST

I 21:39:18 Source File Volume Set Identifier: 0AF1D60CDVDSHRNK

I 21:39:18 Source File Implementation Identifier: DVD Shrink

I 21:39:18 Source File File System(s): ISO9660; UDF (1.02)

I 21:39:18 Destination Device: [2:1:0] PIONEER DVD-RW DVR-110D 1.41 (E:) (ATA)

I 21:39:18 Destination Media Type: DVD+R (Disc ID: TDK-003-00) (Speeds: 6x; 8x; 12x; 16x)

I 21:39:18 Destination Media Sectors: 2 295 104

I 21:39:18 Write Mode: DVD

I 21:39:18 Write Type: DAO

I 21:39:18 Write Speed: 12x

I 21:39:18 Link Size: Auto

I 21:39:18 Test Mode: No

I 21:39:18 OPC: Yes

I 21:39:18 BURN-Proof: Enabled

I 21:41:02 Filling Buffer... (256 MB)

I 21:41:11 Writing LeadIn...

I 21:41:13 Writing Session 1 of 1... (1 Track, LBA: 0 - 2294040)

I 21:41:13 Writing Track 1 of 1... (MODE1/2048, LBA: 0 - 2294040)

I 21:47:10 Synchronising Cache...

I 21:47:11 Closing Track...

I 21:47:12 Finalising Disc...

I 21:48:17 Exporting Graph Data...

I 21:48:17 Graph Data File: C:\Users\Cynthia\AppData\Roaming\ImgBurn\IBG Files\PIONEER_DVD-RW_DVR-110D_1.41_DEN-13-FEBRUARI-2008_21-39_TDK-003-00_12x.ibg

I 21:48:17 Export Successfully Completed!

I 21:48:17 Operation Successfully Completed! - Duration: 00:08:59

I 21:48:17 Average Write Rate: 12 851 KB/s (9.3x) - Maximum Write Rate: 17 379 KB/s (12.5x)

I 21:48:17 Cycling Tray before Verify...

W 21:48:49 Waiting for device to become ready...

W 21:48:50 Device Not Ready - Unable to Recover TOC

W 21:48:50 Retrying (1 of 3)...

I 21:48:50 Cycling Tray before Verify...

W 21:49:24 Waiting for device to become ready...

W 21:49:25 Retry Failed - Unable to Recover TOC

W 21:49:25 Retrying (2 of 3)...

I 21:49:25 Cycling Tray before Verify...

W 21:49:59 Waiting for device to become ready...

W 21:50:00 Retry Failed - Unable to Recover TOC

W 21:50:00 Retrying (3 of 3)...

I 21:50:00 Cycling Tray before Verify...

W 21:50:34 Waiting for device to become ready...

I 21:52:03 Abort Request Acknowledged

E 21:52:03 Device Not Ready - Medium Not Present

E 21:52:03 Operation Aborted!

I 21:53:22 Close Request Acknowledged

I 21:53:22 Closing Down...

I 21:53:22 Shutting down SPTI...

I 21:53:22 ImgBurn closed!

Edited by cynthia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup - either the burn is bad or the drive is going south or both.

 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yup - either the burn is bad or the drive is going south or both.

 

Regards

sad032.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yup - either the burn is bad or the drive is going south or both.

 

Regards

sad032.gif

 

 

See how much we can help when we have a log????? ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.