Jump to content

ImgBurn Support Forum uses cookies. Read the Privacy Policy for more info. To remove this message, please click the button to the right:    I accept the use of cookies

Photo

Burned successfull but nothing on disk


Forum Rules

Read the Guides forum if you don't know how to do something. :readbook:
If you have a question or a problem, check the FAQ and use the Search to see if you can find the answer for yourself. :lightbulb:
If you're having trouble burning double layer media, read Here.
Still stuck? Create a new thread and describe your issue in detail.
Make sure you include a copy of the program's log in your post. No log = :chair:


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 juandan

juandan

    ISF Newbie

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK

Posted 20 March 2008 - 10:46 AM

Hi, I burned a bin file using Imgburn with a cd-r every thing went ok no errors, when it finished I got, operation successfully completed
but when I tried to play the file on the pc there's nothing on the disk, I tried playing on my dvd play but nothing on the disk

Edited by juandan, 20 March 2008 - 10:54 AM.


#2 mmalves

mmalves

    resident n00b

  • Beta Team Members
  • PipPipPipPipPip
  • 7,094 posts
  • Gender:Male
  • Location:Itu - SP - Brazil

Posted 20 March 2008 - 10:52 AM

Please post the log from that burn (you can find it at Help/ImgBurn Logs).

#3 LIGHTNING UK!

LIGHTNING UK!

    Author of ImgBurn

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 28,660 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom

Posted 20 March 2008 - 10:56 AM

Did you perhaps have 'Test Mode' enabled?
Please don't PM me with questions that should be posted in the forum. I won't reply - Especially if you have post count of 0!!!

Replies to posts belong in the forum where everyone can read them. Please don't PM them.

In fact, don't PM me at all unless it's something I've asked to be told about!

Before asking questions, search the forum to see if someone else already has.

Use the FAQ and Guides forums to your advantage. I don't want to have to tell you to read them!

#4 juandan

juandan

    ISF Newbie

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK

Posted 20 March 2008 - 01:14 PM

Please post the log from that burn (you can find it at Help/ImgBurn Logs).



I don't which bit you want

; //****************************************\\
; ImgBurn Version 2.4.0.0 - Log
; Thursday, 20 March 2008, 10:30:41
; \\****************************************//
;
;
I 10:23:10 ImgBurn Version 2.4.0.0 started!
I 10:23:10 Microsoft Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600 : Service Pack 2)
I 10:23:10 Total Physical Memory: 2,030,812 KB - Available: 1,480,772 KB
I 10:23:10 Initialising SPTI...
I 10:23:10 Searching for SCSI / ATAPI devices...
I 10:23:10 Found 1 DVD-ROM and 1 DVD

#5 dontasciime

dontasciime

    Mood : Forgetfu

  • Beta Team Members
  • PipPipPipPipPip
  • 5,223 posts

Posted 20 March 2008 - 01:21 PM

Untick TEST MODE

edit first log had test mode yes last logs test mode no


what is it your burning ?

If its a boot cd of somekind then windows may not show files so boot pc with it


edit again, boot your pc with it if its the hard drive diagnostic tool

set your computer to boot from cd in bios or press the boot menu key at post maybe f8 or f11 even esc key and choose rom drive with cd in

#6 juandan

juandan

    ISF Newbie

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK

Posted 20 March 2008 - 01:52 PM

Did you perhaps have 'Test Mode' enabled?


your right I did have the test mode enabled I burned the file ok it plays on pc but not in my dvd player I keep getting a message dirty disk I've cleaned the disk but keep getting the same message

#7 LIGHTNING UK!

LIGHTNING UK!

    Author of ImgBurn

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 28,660 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom

Posted 20 March 2008 - 02:06 PM

You're burning what appears to be a VCD/SVCD. They're multi track images normally and so burning the BIN won't work properly, you need the CUE file.
Please don't PM me with questions that should be posted in the forum. I won't reply - Especially if you have post count of 0!!!

Replies to posts belong in the forum where everyone can read them. Please don't PM them.

In fact, don't PM me at all unless it's something I've asked to be told about!

Before asking questions, search the forum to see if someone else already has.

Use the FAQ and Guides forums to your advantage. I don't want to have to tell you to read them!

#8 juandan

juandan

    ISF Newbie

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK

Posted 20 March 2008 - 04:11 PM

I got it it sorted, I tried to burn the file in different programs I ended up with a .dat file don't ask me how, I googled how to burn a .dat file and downloaded VCDGear http://www.videohelp.com/tools/vcdgear and converted it from .dat to MPEG, I then burned the video with nero VCD I can now play it on my dvd player, thanks for all your time and help




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users