Jump to content
Sign in to follow this  
RiPPn

BUG: Drag and drop broken in 2.5.4.0

Recommended Posts

In v2.5.3.0 and earlier dragging of files from explorer to imgburn worked fine, but no longer working in v2.5.4.0. I'm on Win7 x64, in build mode I use to be able to drag a folder or file from explorer and drop it in the source window, and in the queue window you could drag an iso and drop it to add to the queue. This is no longer working whether I install imgburn resetting previous settings, or not resetting, and I have tried it on 2 different machines, unfortunately both running the same OS.

Edited by RiPPn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same O/S as you and no issues here.

 

Not a problem when you installed it regarding admin allowance/restricted user?

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you run the app via the installer, it's running as admin.

 

Windows prevents you from D+D between processes running at different levels of elevation. (i.e. ImgBurn as Admin and Explorer as Normal User)

 

So just open it via the normal shortcut / icon and it'll work fine.

 

Maybe I should just remove the option from the installer... hmm.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Turns out the issue corrects itself after reboot. So it doesn't work initially after install, but if you reboot it corrects itself. Still odd as this wasn't the case in older versions as far as I can tell. Anyway thanks for the responses!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.