Jump to content
Sign in to follow this  
TheShadowRunner

Small bug? AutoPlay Handlers & ImgBurn

Recommended Posts

Hello,

I use the latest version of ImgBurn to date.

I noticed a small bug pertaining to ImgBurn AutoPlay.

At Settings > Registry > Shell Extensions, I disable _every_ entry in the list.

Yet, in Tweakui can still be seen 2 ImgBurn AutoPlay entries, maybe from an older ImgBurn version?

Please tell me how to delete them safely, thank you very much,

 

TSR

post-91-0-53662200-1298403264.jpg

Edited by TheShadowRunner

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probably left overs from a previous version.

 

Do a search for 'ImgBurn' within the following 2 keys (in RegEdit) and remove what you find.

 

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\explorer\AutoplayHandlers\EventHandlers

 

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\explorer\AutoplayHandlers\Handlers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi LIGHTNING,

Yes, they were remnants from this change:

http://forum.imgburn.com/index.php?showtopic=13944

 

Erasing those entries "fixed" it:

HandleBluRayBurningOnArrival_BuildImage

HandleBluRayBurningOnArrival_BurnImage

ImgBurnBluRayBurningOnArrival_BuildImage

ImgBurnBluRayBurningOnArrival_BurnImage

 

Thanks again for your help,

 

TSR

Edited by TheShadowRunner

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.