Jump to content

Error message on startup


terrypin
 Share

Recommended Posts

Recently I've started to get the following obscure error message whenever I start ImgBurn 2.5.6.0 on this XP PC.

 

http://dl.dropbox.com/u/4019461/ImgBurn-StartupErrorMsg.jpg

 

 

But after closing that, ImgBurn appears as usual and runs successfully.

 

--------------------

 

BTW, the email link in About ImgBurn doesn't appear to work.

 

http://dl.dropbox.com/u/4019461/ImgBurn-EmailMessage.jpg

 

--

Terry, East Grinstead, UK

Edited by terrypin
Link to comment
Share on other sites

http://forum.imgburn.com/index.php?showtopic=18825

 

You've got a rogue copy of svrapi.dll on your system that shouldn't be there.

 

Thanks for the report on the email link not working, I've fixed that now.

 

Thanks, but I've replaced it (temporarily) with the version downloaded from here

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?svrapi

yet the error message still appears.

 

--

Terry, East Grinstead, UK

Link to comment
Share on other sites

Sorry, what I meant was that svrapi.dll shouldn't be present on a Windows NT based OS - or at least not XP onwards (not sure about NT4).

 

Just delete it.

 

Cynthia, yeah I noticed that earlier too :(

 

That's Microsoft's stupid max width/word wrapping on MessageBoxes (from Vista onwards).

Link to comment
Share on other sites

Sorry, what I meant was that svrapi.dll shouldn't be present on a Windows NT based OS - or at least not XP onwards (not sure about NT4).

 

Just delete it.

 

 

Thanks, that fixed it.

 

Hope there are no subsequent side effects. Some superficial googling earlier seemed to imply it was a 'needed' file, not to be removed:

http://www.processlibrary.com/directory/files/svrapi/18915/

http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/dlllibrary/svrapi/

etc

 

--

Terry, East Grinstead, UK

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.