Jump to content
Sign in to follow this  
Duckhead

Image Buffer Fluctuating Between 80-99% - Please help!

Recommended Posts

Hello,

 

I've never experienced this problem burning Xbox 360 games until now. I'm really not sure what all of this technical stuff means so I just want to make sure my burns are okay.

 

The device buffer will remain at 100% throughout the burn, but the image buffer with fluctuate between 80-99% -it normally does it at 50% when it's switching layer. I don't want this problem to stop the game from working when fully burned.

 

I've attached today's log below and you can find the graph data here: https://mega.co.nz/#!NM0gAYTJ!I0F-YyNO7ivu-QD1Dd7_2XyRDyd2rLLa5Ar9gE6gbvM - Please can someone be so kind to tell me what it means and if my burns are okay? (I can't test them as my Xbox 360 disc drive doesn't work).

 

I'm using a Slimtype_eTAU108_2_LL0 - It's an external USB burner. I'm also running AVG Tuneup which constantly optimizes my system, so that my computer runs at the best speed possible. I store my ISO files on a partitioned hard drive, which has been defragged and comes back all clear.

 

Thank you very much for your time!

ImgBurn.log

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry.  Sometimes my phone does weird things in Tapatalk.  I fixed it on my laptop.  Try the shortcut link again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry.  Sometimes my phone does weird things in Tapatalk.  I fixed it on my laptop.  Try the shortcut link again.

 

No, it's not working. :S

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok. Anyway, slimtype burners don't make good XGD3 backups. Tried and tested with no joy. Get one of the recommended iHASx24 B, C or D revision burners.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.