Jump to content
Sign in to follow this  
nils_flowers

Burn failes at 51% (layerbreak?)

Recommended Posts

And as mentioned above its not create disc but disc quality

 

The "Start" button is "grayed" out in disc quality-mode. It´s only klickable in create a disc-mode.

 

/Niklas

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's where the registry entry comes in!

 

Samsung drives are blocked by default and cannot be used. Unblock it and they should work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
That's where the registry entry comes in!

 

Samsung drives are blocked by default and cannot be used. Unblock it and they should work.

 

Thats weird, I´ve done the unblocking thing allready. Have to check when I get home.

 

/Niklas

 

EDIT: The reason the "start"-button was grayed out was Nero discpeed thougt that all of my discs that I´ve burned latly was blanks.

I´m trying another disc right now. A 360 game that I think was burned with the 203. But it´s kinda wieard it´s a really cheep DVD+DL

and it is the only one thats ever worked so far. I´ve sort of forgotten abaout this game. And if is´s really burned with the 203 there means that there´s hope... right?

 

EDIT 2: Three times i´ve tried now and discspeed locks upp, aswell as the hole cpu. So I havent been able to create those nice screenprints but here is the numbers if it´s to any help:

 

PI Error Avg: 33.12, Max: 159, Tot: 489785

PI Fail: Avg: 0.98, Max: 13, Tot: 115742

 

/Niklas

Edited by nils_flowers

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.