Jump to content

jonkong

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About jonkong

  • Rank
    ISF Newbie
  1. jonkong

    LG BH10LS30 + imgburn

    Thanks, but I'll have to take what ever maplin have, I want to get this sorted. I might even get a 5.25 enclosure, do you think that will work?
  2. jonkong

    LG BH10LS30 + imgburn

    I tried a blu ray movie and it doesn't like it, imgburn tells me that the "current profile none!". I don't know if it's a defective drive or a conflict with motherboard/chipset and drive. I think I'll go purchase a PCIE SATA card tomorrow and see if that helps.
  3. jonkong

    LG BH10LS30 + imgburn

    The drive plays nice with DVD-R DVD+R and CD-R. I've tried dirio49 suggestion but my bois doesn't allow me to change SATA Mode option (it is greyed). So I'm guessing that it's this that is the problem. (I traied to take an image of my new windows 7 install, the imaging software reported no drives). I've looked on a few site for a fix, someone else has posted on the nVidia site about getting the SATA mode to AHCI but yet has no response. Thanks for you help Kong
  4. jonkong

    LG BH10LS30 + imgburn

    Thanks again for your help with this. As request find attached the log file. ImgBurn.log
  5. jonkong

    LG BH10LS30 + imgburn

    No still the same, I've even done a fresh windows 7 install and only installed imgburn and it's the same. I don't know what to try next.
  6. jonkong

    LG BH10LS30 + imgburn

    I have uninstalled and disabled the RAID controller. I've downloaded the latest chipset drivers. Several reboots but still imgburn says RAID and that the discs are not empty or not insert. Windows 7 sees the disc and ask what I want to do but I use imgburn to burn everything.
  7. jonkong

    LG BH10LS30 + imgburn

    Thanks for the quick reply, I have an Nvidia nForce SATA controller onboard and it's not configured for raid, however in device manager I have Nvidia nForce SATA controller and Nvidia nForce RAID Controller. Do you think I should disable/uninstall the RAID controller? Thanks again.
  8. jonkong

    LG BH10LS30 + imgburn

    Hi, I hope someone can help, I'm having problems with imgburn and my new BD-RE drive. I have now bought two different packs of BD-R discs (Verbatim LTH 2x and Maxell 4x), when I put them in the drive and fire up imgburn, it either says "Device not ready (No medium)" or "Disc Not Empty", both of which are not the case. In the information window on the right it says (when status bar states "Disc Not Empty") HL-DT-ST BD-RE BH10LS30 1.00 (RAID) Current Profile: None! Disc Information: Status: Unknown State of Last Session: Unknown Erasable: Unknown Formatted: Unknown Sessions: Unknown Sectors: 4,278,255,615 Size: 8,761,867,499,520 bytes Time: 950723:30:15 (MM:SS:FF) Does anyone have any ideas what I can try to get it to see the disc. Thanks in advance. Jon
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.