Jump to content

imgburn failed to find dvd burner


wilson98us
 Share

Recommended Posts

Ok so I've checked the search function and can't find anything about my problem. I had a problem with nero 6 and it crashed my computer, after I fixed it, it kept crashing it. So I tried version 7,8,9 but neither one would recognize my burners. So I read that imgburn is easier to use so I got it and when it opened up and ran it scan it couldn't find any of my burners either. It keeps giving me a createfile failed. I've tried to uninstall and reinstall the drivers for the burners and the actual burner. But nothing has worked yet, my burners will read a dvd and cd accordingly but just won't show up as a writer. I have attached a copy of the log file from when I opened imgburn. Any help you guy's could give would really really help.

 

I 23:24:38 ImgBurn Version 2.4.4.0 started!

I 23:24:38 Microsoft Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600 : Service Pack 3)

I 23:24:38 Total Physical Memory: 261,124 KB - Available: 60,664 KB

I 23:24:38 Initialising SPTI...

I 23:24:38 Searching for SCSI / ATAPI devices...

E 23:24:40 CreateFile Failed! - Device: '\\.\CdRom0' (E:)

E 23:24:40 Reason: The maximum number of secrets that may be stored in a single system has been exceeded.

E 23:24:43 CreateFile Failed! - Device: '\\.\CdRom1' (F:)

E 23:24:43 Reason: The maximum number of secrets that may be stored in a single system has been exceeded.

E 23:24:46 CreateFile Failed! - Device: '\\.\CdRom2' (D:)

E 23:24:46 Reason: The maximum number of secrets that may be stored in a single system has been exceeded.

E 23:24:48 CreateFile Failed! - Device: '\\.\CdRom3' (G:)

E 23:24:48 Reason: The maximum number of secrets that may be stored in a single system has been exceeded.

W 23:24:49 Errors were encountered when trying to access 4 drives.

W 23:24:49 These drives will not be visible in the program.

W 23:24:49 No devices detected!

Link to comment
Share on other sites

Like I said I tried several searches but never got anything back. Thanks for the help though guy's, I ran every virus and malware software I had and nothing. I read the article you attached and downloaded the avg rootkit remover and ended up having 4 on my computer hijacking the drivers. All is good and everything works great now, once again thanks for the help guy's.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.