Jump to content

FAD123

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by FAD123

  1. Help! I could use some advice here. I am still a beginner of sorts..can kinda feel my way around and have been using ImgBurn for over a year with great success. I am no getting a message indicating Devices not found when I start the program. Here is a copy of the log: I 10:52:46 ImgBurn Version 2.3.2.0 started! I 10:52:46 Microsoft Windows XP Media Center Edition (5.1, Build 2600 : Service Pack 2) I 10:52:46 Total Physical Memory: 1,038,412 KB - Available: 470,360 KB I 10:52:47 Initialising SPTI... I 10:52:47 Searching for SCSI / ATAPI devices... W 10:52:47 No devices detected! I don't know what to do. Can someone please help? Thanks to everyone in advance.
  2. FAD123

    Big Problem..No Device Detected..Help!!

    Lightning UK!, my apologies..lol.. Wasn't sure how to do that until you kindly instructed me how to in your last response.....Here is what you asked for originally..You are right, when I go into My Computer, it's like my cd/dvd-rom device has totally disappeared...Called Dell, since it's a Dell XPS 200 Desktop and they have advised me to back everything like photos and music and docs up and do a system restore which would wipe all of that stuff out, but reconnect my device...seems awful drastic to me....Can you offer a suggestion? Would be most grateful! =============================================== Filter Driver Load Order - ImgBurn v2.3.2.0 =============================================== Upper Device Filter: redbook Upper Class Filter: GEARAspiWDM Device: CD/DVD-ROM Device Lower Class Filter: DLACDBHM Lower Class Filter: DRVMCDB Lower Class Filter: PxHelp20 Lower Device Filter: imapi Filter Name: redbook File Name: C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\redbook.sys File Version: 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) File Description: Redbook Audio Filter Driver Product Name: Microsoft® Windows® Operating System Product Version: 5.1.2600.2180 Company Name: Microsoft Corporation Copyright: © Microsoft Corporation. All rights reserved. Filter Name: GEARAspiWDM File Name: C:\WINDOWS\System32\Drivers\GEARAspiWDM.sys File Version: 2.0.6.1 File Description: CD/DVD Class Filter Driver Product Name: GEAR.wrks Product Version: 8.xx [2.0.6.1] Company Name: GEAR Software Inc. Copyright: Copyright © GEAR Software Inc. 2006 Filter Name: DLACDBHM File Name: C:\WINDOWS\System32\Drivers\DLACDBHM.SYS File Version: 5.20.01a [5.20.1.0] File Description: Shared Driver Component Product Name: Product Version: [1.0.0.1] Company Name: Sonic Solutions Copyright: Copyright © 2004 Sonic Solutions Filter Name: DRVMCDB File Name: C:\WINDOWS\System32\Drivers\DRVMCDB.SYS File Version: 3.30.04a [3.30.4.0] File Description: Device Driver Product Name: Product Version: [1.0.0.1] Company Name: Sonic Solutions Copyright: Copyright © Sonic Solutions Filter Name: PxHelp20 File Name: C:\WINDOWS\System32\Drivers\PxHelp20.sys File Version: 3.00.41a [3.0.41.0] File Description: Px Engine Device Driver for Windows 2000/XP Product Name: PxHelp20 Product Version: [2.0.0.0] Company Name: Sonic Solutions Copyright: Copyright © Sonic Solutions Filter Name: imapi File Name: C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\imapi.sys File Version: 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) File Description: IMAPI Kernel Driver Product Name: Microsoft® Windows® Operating System Product Version: 5.1.2600.2180 Company Name: Microsoft Corporation Copyright: © Microsoft Corporation. All rights reserved.
  3. FAD123

    Big Problem..No Device Detected..Help!!

    I think you are probably right about the filter..what would I do to fix this? When I look at the filters in ImgBurn, it shows CD/DVD ROM device and then about of N/A's next to version information. I don't know how this happened or why...I burnt a disc successfully last night before I went to bed...can you give me some insight on how to fix this? I am pretty new at dealing with problems like these.. Thanks in advance!
  4. Help! I could use some advice here. I am still a beginner of sorts..can kinda feel my way around and have been using ImgBurn for over a year with great success. I am no getting a message indicating Devices not found when I start the program. Here is a copy of the log: I 10:52:46 ImgBurn Version 2.3.2.0 started! I 10:52:46 Microsoft Windows XP Media Center Edition (5.1, Build 2600 : Service Pack 2) I 10:52:46 Total Physical Memory: 1,038,412 KB - Available: 470,360 KB I 10:52:47 Initialising SPTI... I 10:52:47 Searching for SCSI / ATAPI devices... W 10:52:47 No devices detected! I don't know what to do. Can someone please help? Thanks to everyone in advance.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.