Jump to content
Sign in to follow this  
wrboone

No writers detected

Recommended Posts

I have been using Imgburn for almost a year with no problem. Now when I start it up it says "No writers detected". I am wondering if it may be due to having messed around in the options menu, but I can't think of what I would have done. My DVD/CD-ROM is a Matshita -UJ-8320. Again, I was able to use this in the past! I use DVD Shrink to rip the DVD, and that seems to be working fine.

Any suggestions?

 

Bill

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi and welcome to the forum, wrboone! :)

 

If you open up Windows task manager (control panel -> system) - can you see the burner in there?

 

c00368149.gif

 

If it shows up - try to do this:

 

In the device manager - right click on the device and select the "Uninstall" option.

 

Restart the computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

what if i cant see my drive there what do i do then ?

 

it have worked perfect before but now it says No Writers Detected ! :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok im sorry i just thought it would be easier to post here. but now i know :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×