Jump to content

Burning Problems With Traxdata Ritek G04 Media!


ASTRAL
 Share

Recommended Posts

 

I have a burning problem with ImagBurn V1.3.0.0 and Traxdata Ritek G04 media. The burn process seems to be fine until the end when I get a sychronized cache failed error, there is no additional sence infomation avaiable and the only message to follow is; Burn Thread Runtime Exception (EAcess Violation)

 

Ok now the weird thing is the disc hasn't actually been burned to and is still blank media. I am thinking maybe my drive does not like the media. I have successfully burned with ImagBurn to a TDK RW, and also tested the Traxdata media using Nero 7 with very low success. :/ Has anyone else experianced this kind of problem with Sony drives?

 

Drive Specifications: Sony DRU800A - KY06 (Latest Firmware)

Media: Traxdata 8cm Mini DVD-R 4x Ritek G04

Edited by ASTRAL
Link to comment
Share on other sites

is it possible that you checked TEST MODE, that would have simulated the burn proccess but not actually burned anything to a blank DVD. Once upon a time I used GO4's and had great success with a Sony DRU510A but I dont know whats up with Ritek these days they moved to the GO5 8X stuff and they were mixed results and their Dual Layer discs suck.I only burn to Verbatim + and - and also Taiyo Yudens these days with absolutely no coasters in a couple of years,I wouldn't reccommend anything else .BTW Sony hasn't made drives in some time they were /are using LiteOn to manufacture them and just rebadging them not really a true Sony product. The best way to get help is to post a log from IMGburn and then we can see whats happening

Link to comment
Share on other sites

It does seem that there is a problem with that media on your drive (or as polopony said, you've got test mode enabled) but the crash is due to me not copying some memory properly!

 

I found that issue the other day myself when I noticed that the 'deferred' error in the log didn't match the one that then went along with the 'sync cache failed - reason.....' entry.

 

This has been fixed.

Link to comment
Share on other sites

It does seem that there is a problem with that media on your drive (or as polopony said, you've got test mode enabled) but the crash is due to me not copying some memory properly!

 

I found that issue the other day myself when I noticed that the 'deferred' error in the log didn't match the one that then went along with the 'sync cache failed - reason.....' entry.

 

This has been fixed.

Thanks for the replys guys, very much appreciated. The test mode was definitely not enabled, so I guess my drive does not like the media. Unfortunately I didn't save my log and really don't want to chance wasting anymore media (The Ritek G04 Mini DVD-R are not as cheap as regular full sized disc's) I do normally stick to Verbataim media, but was using the Traxdada Ritek 8cm discs for another purpose.

 

Well anyway thanks again for your input :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

It does seem that there is a problem with that media on your drive (or as polopony said, you've got test mode enabled) but the crash is due to me not copying some memory properly!

 

I found that issue the other day myself when I noticed that the 'deferred' error in the log didn't match the one that then went along with the 'sync cache failed - reason.....' entry.

 

This has been fixed.

Thanks for the replys guys, very much appreciated. The test mode was definitely not enabled, so I guess my drive does not like the media. Unfortunately I didn't save my log and really don't want to chance wasting anymore media (The Ritek G04 Mini DVD-R are not as cheap as regular full sized disc's) I do normally stick to Verbataim media, but was using the Traxdada Ritek 8cm discs for another purpose.

 

Well anyway thanks again for your input :thumbup:

Hey guys I tried a different burner with the same media and still the same problem., only this time it actually wrote to the disc and is a coaster. Please see my log for more info.

 

I 16:16:57 ImgBurn Version 1.3.0.0 started!

I 16:16:57 Microsoft Windows XP Professional (5.1, Build 2600 : Service Pack 2)

I 16:16:57 Initialising SPTI...

I 16:16:57 Searching for SCSI / ATAPI devices...

I 16:16:57 Found 1 DVD-ROM and 2 DVD?RWs!

I 16:18:07 Operation Started!

I 16:18:07 Source File: H:\G C ISO's\U-METPR2.ISO

I 16:18:07 Source File Sectors: 712,880 (MODE1/2048)

I 16:18:07 Source File Size: 1,459,978,240 bytes

I 16:18:07 Source File Volume Identifier: METPR2

I 16:18:07 Destination Device: [0:0:0] SONY DVD RW DRU-710A BYX5 (F:) (USB)

I 16:18:07 Destination Media Type: DVD-R (Disc ID: RITEKG04 01) (Speeds: 1x, 2x, 4x)

I 16:18:07 Destination Media Sectors: 713,936

I 16:18:07 Write Mode: DVD

I 16:18:07 Write Type: DAO

I 16:18:07 Write Speed: 1x

I 16:18:07 Link Size: Auto

I 16:18:07 Test Mode: No

I 16:18:07 BURN-Proof: Enabled

I 16:18:07 Filling Buffer...

I 16:18:08 Writing LeadIn...

I 16:20:19 Writing Image...

I 16:38:23 Synchronising Cache...

W 16:41:13 Potential 'WaitImmediateIO' Deferred Error - Session Fixation Error Writing Lead Out

 

:(

Edited by ASTRAL
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.