Jump to content
Sign in to follow this  
r0lZ

CLI: /IBG /VERIFY doesn't save the verify graphs

Recommended Posts

When called from CLI with the options /IBG and /VERIFY, ImgBurn doesn't include the verify graphs in the IBG file. :(

Note that the IBG file is saved before the verify phase begins.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It should save after the write, and then again after the verify (overwriting the other one). On both occassions it'll be written into the log that his has happened.

 

A quick look at the code shows it 'should' work ok... I'm checking CLI flag in both places.

 

Will do a test run and step through the relevant code to see what's up.

 

Cheers :)

 

btw, please forgive me for CLI related problems, I never use it and so never find them!

 

EDIT: First test stepping through worked fine.

 

Any chance you could give me a typical example of the FULL line of CLI parameters that it's failing with?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tried it again, deffo works here.

 

The log clearly shows 'Exporting Graph Data...' after the Write operation and then again after the Verify one.

 

DVDInfoPro 4.610 shows both lines as it should do.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tried it again, deffo works here.

 

The log clearly shows 'Exporting Graph Data...' after the Write operation and then again after the Verify one.

 

DVDInfoPro 4.610 shows both lines as it should do.

Sorry, I was away of my computer for a long time!

 

You're right. I can't reproduce the problem. Maybe I did something wrong.

Sorry for the trouble.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.