Jump to content

Build mode bug


Adrianvdh
 Share

Recommended Posts

When i build somethng and it finishs i click Display Graph Data button but it says error you have no burnt/read/verified something...

if the button is there why do I get an error on build mode when its suppose to work...

 

post-46927-0-58465700-1355669352_thumb.jpg

 

I 16:41:14 ImgBurn Version 2.5.7.0 started!

I 16:41:14 Microsoft Windows 7 Ultimate x64 Edition (6.1, Build 7601 : Service Pack 1)

I 16:41:14 Total Physical Memory: 8 379 444 KB - Available: 4 690 196 KB

I 16:41:14 Initialising SPTI...

I 16:41:14 Searching for SCSI / ATAPI devices...

I 16:41:15 -> Drive 1 - Info: ATAPI iHAS524 B AL2A (S:) (ATA)

I 16:41:16 -> Drive 2 - Info: HL-DT-ST BD-RE BH10LS30 1.01-A0 (E:) (ATA)

I 16:41:16 -> Drive 3 - Info: DVDFab Virtual Drive 1.1 (T:) (SCSI)

I 16:41:16 Found 1 DVD±RW/RAM, 1 BD-ROM/HD DVD-ROM and 1 BD-RE!

I 16:42:21 Operation Started!

I 16:42:21 Building Image Tree...

I 16:42:21 Checking Directory Depth...

I 16:42:21 Calculating Totals...

I 16:42:21 Preparing Image...

I 16:42:21 Checking Path Length...

I 16:42:21 Contents: 1 File, 0 Folders

I 16:42:21 Content Type: Data

I 16:42:22 Data Type: MODE1/2048

I 16:42:22 File System(s): ISO9660, UDF (1.02)

I 16:42:22 Volume Label: [Not Configured]

I 16:42:22 Size: 2 089 bytes

I 16:42:22 Sectors: 2

I 16:42:22 Image Size: 1 245 184 bytes

I 16:42:22 Image Sectors: 608

I 16:42:22 Operation Successfully Completed! - Duration: 00:00:00

I 16:42:23 Operation Started!

I 16:42:23 Building Image Tree...

I 16:42:31 Checking Directory Depth...

I 16:42:31 Calculating Totals...

I 16:42:31 Preparing Image...

I 16:42:31 Checking Path Length...

I 16:42:31 Contents: 1 File, 0 Folders

I 16:42:31 Content Type: Data

I 16:42:31 Data Type: MODE1/2048

I 16:42:31 File System(s): ISO9660, UDF (1.02)

I 16:42:31 Volume Label: Desktop

I 16:42:31 Size: 2 089 bytes

I 16:42:31 Sectors: 2

I 16:42:31 Image Size: 1 245 184 bytes

I 16:42:31 Image Sectors: 608

I 16:42:35 Operation Successfully Completed! - Duration: 00:00:12

I 16:42:35 Operation Started!

I 16:42:35 Image Contents: 1 File, 0 Folders

I 16:42:35 Image Sectors: 608 (MODE1/2048)

I 16:42:35 Image Size: 1 245 184 bytes

I 16:42:35 Image Volume Identifier: Desktop

I 16:42:35 Image Volume Set Identifier: 4190854B00000257

I 16:42:35 Image Application Identifier: IMGBURN V2.5.7.0 - THE ULTIMATE IMAGE BURNER!

I 16:42:35 Image Implementation Identifier: ImgBurn

I 16:42:35 Image File System(s): ISO9660, UDF (1.02)

I 16:42:35 Destination File: C:\Users\Adrian\Desktop\Desktop.iso

I 16:42:35 Destination Free Space: 81 495 580 672 Bytes (79 585 528.00 KB) (77 720.24 MB) (75.90 GB)

I 16:42:35 Destination File System: NTFS

I 16:42:35 File Splitting: Auto

I 16:42:35 Writing Image...

I 16:42:35 Operation Successfully Completed! - Duration: 00:00:00

I 16:42:35 Average Write Rate: N/A - Maximum Write Rate: N/A

Link to comment
Share on other sites

If that was your point, why didn't your initial post say the button shouldn't be there when 'output' is set to 'image file' ?

 

Just say what you mean, I'm not a mind reader.

 

Anyway, why shouldn't it be there? It can still display graph data from a previous read/burn/verify.

Link to comment
Share on other sites

Oh ok sorry then

 

But does ImgBurn set that button to be a variable? for the whole program...

 

Like if I do something in read mode and goto write it will show read modes graph? until i do something else it will set the variable again?

 

or different part like read mode, write mode, etc have there own variable?

Edited by Adrianvdh
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.