Jump to content
Sign in to follow this  
max10

no "write" button or icon

Recommended Posts

Can someone help? No "write" button or icon appears on my imgburn table. Just a white shadow where it's supposed to be.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Can someone help? No "write" button or icon appears on my imgburn table. Just a white shadow where it's supposed to be.

No it's running regular and i'll try to give a screenshot. how do i do a screenshot?

Share this post


Link to post
Share on other sites

press the 'print screen' button and paste it into some sort of paint package... or even 'Word'.

 

Then upload it via the 'Add Reply' screen (and not the 'Fast Reply' one).

Share this post


Link to post
Share on other sites
press the 'print screen' button and paste it into some sort of paint package... or even 'Word'.

 

Then upload it via the 'Add Reply' screen (and not the 'Fast Reply' one).

OK i pressed the "print screen" key on my keyboard and nothing happened. so i will tell you what's on the imgburn page. on the bottom it says "device not ready(medium not present)all the info is on the left side but nothing on the right side screenbox. the verify box is checked and you can see a shadow of the "write to disc" symbol. no green is in the symbol just grey colored emblem. does that help? i checked the forums and did not see anything like this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
do you actually have a dvd burner ?

yes i have a cd/dvd burner. i'm sending the screen print as soon as i can

Share this post


Link to post
Share on other sites
do you actually have a dvd burner ?

yes i have a cd/dvd burner. i'm sending the screen print as soon as i can

also the problem with sending a screenprint is that i can't copy the imgburn page. no matter where u click,nothing comes up to copy and pressing alt/print screen does not work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
do you actually have a dvd burner ?

yes i have a cd/dvd burner. i'm sending the screen print as soon as i can

also the problem with sending a screenprint is that i can't copy the imgburn page. no matter where u click,nothing comes up to copy and pressing alt/print screen does not work.

the imgburn page is seperate from the browser page

Share this post


Link to post
Share on other sites
do you actually have a dvd burner ?

yes i have a cd/dvd burner. i'm sending the screen print as soon as i can

 

Before getting too excited, load ImgBurn then copy and paste the log from the bottom window. It will look something like this:

 

 

I 17:37:10 ImgBurn Version 2.1.0.17 Beta started!

I 17:37:10 Microsoft Windows 2000 Professional (5.0, Build 2195 : Service Pack 4)

I 17:37:10 Total Physical Memory: 523,056 KB - Available: 181,696 KB

I 17:37:10 Initialising SPTI...

I 17:37:10 Searching for SCSI / ATAPI devices...

I 17:37:10 Found 1 DVD-ROM!

Share this post


Link to post
Share on other sites
on the bottom it says "device not ready(medium not present)all the info is on the left side but nothing on the right side screenbox. the verify box is checked and you can see a shadow of the "write to disc" symbol. no green is in the symbol just grey colored emblem. does that help? i checked the forums and did not see anything like this.

 

Do you have a blank DVD in the drive ? Medium not present ? :unsure: Also I am thinking CD-RW/DVD-ROM like Shamus ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nothing is supposed to happen when you press 'print screen', it just puts an image into the clipboard. That's why I said you needed to 'paste' it into a paint package or into Word.

 

But that's irrelevant now because you've changed your mind and said it's no longer a white button, but instead just greyed out (like it's supposed to be). Greyed out means disabled / not available - as it does with pretty much everything in windows.

Share this post


Link to post
Share on other sites

lets try a differant way of explaining it for you

open ImgBurn

press "print Scrn" on your keyboard

go to your start button

select all programs or programs ( whatever your system says)

go to accessories and find Paint in the sub menu that appears and open it

hit the EDIT button and choose paste from the sub menu

you will then get the screen shot with ImgBurn showing

goto the FILE button and choose "Save As"

rename it to something you can remember and save it as a PNG type file to somewhere on your HDD , like My Documents ( png is a smaller file than a jpg or bmp)

 

then you can post a reply using the ADD REPLY button and we can see whats happening

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.