Jump to content
Sign in to follow this  
khannan786

img burn stops dunno y

Recommended Posts

when im burning something with the new build its like 19% and then it sais imgburn has stopped there might be an updated version that fixes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does the last line of the log mention something about buffer recovery?

 

In which case, you're probably running into a 'Invalid floating point' issue.

 

I have to be honest, I've no idea where that's coming from. Even by forcing buffer recovery to kick in for hours at a time, I'm still unable to make my machine spew out that error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does the last line of the log mention something about buffer recovery?

 

In which case, you're probably running into a 'Invalid floating point' issue.

 

I have to be honest, I've no idea where that's coming from. Even by forcing buffer recovery to kick in for hours at a time, I'm still unable to make my machine spew out that error.

ys thats exactly what it sais

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does the last line of the log mention something about buffer recovery?

 

In which case, you're probably running into a 'Invalid floating point' issue.

 

I have to be honest, I've no idea where that's coming from. Even by forcing buffer recovery to kick in for hours at a time, I'm still unable to make my machine spew out that error.

ys thats exactly what it sais

attention if anyone gets this error i dont know if this was luck for me but uninstall then reinstall imgburn dont know if this was fluke becaus ei only tried burning 1 dvd

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.