Jump to content

Possible bug in UDF Volume Label to ISO9660 Volume Label auto population


dbminter
 Share

Recommended Posts

I don't know if this is a bug or not.

 

Begin by creating a job where the UDF Label is Test - Test.  Then, add a VIDEO_TS folder to the job.  ImgBurn automatically asks if you want to make a DVD Video and set the appropriate settings.  If you do, the ISO9660 Volume Label is populated with TEST - TEST.  However, the - is not an allowable character and must be changed to _.  However, if you do NOT set the UDF Label to Test - Test BEFORE adding the VIDEO_TS and letting ImgBurn make the appropriate settings changes, if you put Test - Test in the UDF Label field AFTER adding the VIDEO_TS and letting ImgBurn make the changes and you press the Copy UDF volume label to other file systems button on the right side of the UDF Label field, the ISO9660 Label field is populated with TEST_TEST, which is the correct, allowable entry for ISO9660.

 

So, is the automatic changes that ImgBurn is making to the IS9660 Label when importing VIDEO_TS with an existing UDF Label correct or is it overlooking the unallowable characters when it should be automatically converting them like the Copy UDF volume label to other file systems button does?

 

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Oh, also found this.  Don't know if it's the same issue you addressed or not. 

 

If you have spaces in the UDF label field, when ImgBurn auto populates the same field data into ISO9660, the spaces are copied over, even though they're not allowed and should be changed to underscores.

 

Is this the same issue you fixed?

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.